Då lämnar vi Sverige

19/7 var det Helsingborg som gällde, trevlig marina och mitt i staden. Här fick vi besök av barn och barnbarn härligt att ses igen, så får vi oxå fira Lina och Henriks 4 års bröllopsdag, även åka och träffa släkten i Skåne en riktig släktträff jättetrevligt, även en resa till Helsingör hinner vi med innan vi lämnade Sverige .

Tack för denna gång Helsingborg

25/7 lämnade vi för att gå norrut mot Hornbeak, tyvärr var hamnen full och ingen möjlighet att lägga till så vi fick vända och styrde färden söder ut nu mot Rungsted där vi fick en bra plats mitt i hamnen. Här blev vi nu kvar några dagar för att tvätta och få besök av Bengts syster och man, jättetrevligt initiativ att komma över vi blev jätteglada. Värmen fortsatte att göra så vi inte orkar göra så mycket över 30 grader och ingen fläkt att tala om. Senare på eftermiddagen började det blåsa och upp till ca 14 m/s skönt. Här fanns en fantastisk fiskaffär där vi köpte torskrygg inte fel alls med lite pepparrot och kapris blir dagen räddad.

29/7 gick vi då vidare i stiltje till Dragör och med besök av dessa envisa flugor, inte roligt alls , nu visar termometern 34 grader på sjön helt otroligt. Kommer in tidig eftermiddag i denna underbart vackra by, här kommer vi att stanna några dagar för att utforska byn med dess anor från 1300 talet .

På gränsen av vad man klarar av

One thought on “Då lämnar vi Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *